• 1404/11/18 - 21:13
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نصب نرم افزار ادوبی کانکت بر روی کلیه دستگاه های مورد استفاده

پیرو نامه به شماره 1404/ 801/آ/2/39904 مورخ 13 / 11 / 1404 در خصوص برگزاری کلاسهای آموزشی بصورت مجازی، خواهشمند است دستور فرمایید برای اینکه اساتید گرامی و دانشجویان عزیز در زمان ورود و یا اتصال به سامانه دچار مشکل نشوند الزامیست از هر دستگاهی (لپ تاپ، کیس، گوشی ، تبلت و...)که برای ورود به کلاس استفاده می نمایند ، نرم افزار ادوبی کانکت بر روی آن نصب باشد و از طریق application وارد شوند.
لازم بذکر است اگر اساتید در دانشگاه و یا مراکز تابعه حضور دارند جهت حضور در کلاسها نیازی به اتصال اینترنت نبوده و در بستر شبکه (ترجیحا از طریق کابل شبکه بدلیل پایداری کابل نسبت به وایفای) قابل استفاده می باشد.
ضمنا راهنمای نصب و آموزش نرم افزار ادوبی کانکت و همچنین لینک تمامی کلاسهای اساتید در این بستر بر روی سایت فناوری اطلاعات دانشگاه به آدرس https://it.uswr.ac.ir در قسمت "آموزش مجازی" قرار داده شده است.
  • گروه خبری : اخبار گروه,تازه های علمی
  • کد خبر : 34110
کلمات کلیدی
فاطمه همتی
خبرنگار

فاطمه همتی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: