10 و 11 اردیبهشت در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛
اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم برگزار میشود
اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم با محوریت روشهای نوین تشخیص و درمان، اختلالات حسی و شناختی، و نقش بازی و اوقات فراغت در رشد کودکان مبتلا به این اختلال، در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر نازیلا اکبر فهیمی، دبیر علمی همایش و دانشیار دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی گفت: اولین همایش تخصصی در حوزه اختلالات طیف اتیسم در تاریخ ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت ماه سال جاری در این دانشگاه برگزار میشود.
وی ادامه داد: این همایش با هدف آشنایی با جدیدترین روشهای تشخیص و درمان این اختلال، به بررسی ابعاد مختلف آن پرداخته و فرصتی برای تبادل نظر و تجربیات میان متخصصان و دانشجویان فراهم میآورد.
دبیر علمی همایش تصریح کرد: در این همایش که با محوریت موضوعاتی همچون روشهای نوین تشخیص اتیسم، اختلالات حسی و شناختی مرتبط با اتیسم، و اهمیت بازی و اوقات فراغت در رشد کودکان مبتلا به اتیسم برگزار میشود، کارشناسان و پژوهشگران برجسته در این حوزه به ارائه مطالب و یافتههای علمی جدید خواهند پرداخت.
دکتر نازیلا اکبر فهیمی، دبیر علمی همایش و دانشیار دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، در این خصوص گفت: این همایش فرصتی برای آشنایی با روشها و متدهای روز درمانی برای افراد مبتلا به اختلال اتیسم است.
عضو هیئت علمی گرو کاردرمانی تصریح کرد: این همایش با رویکرد مشارکت رشتههای توانبخشی و تخصصی متخصصان برگزار میشود و بهعنوان فرصتی برای آشنایی با روشها و متدهای روز درمانی برای افراد مبتلا به اختلال اتیسم عمل میکند.
وی افزود: هدف اصلی این همایش، ایجاد فضایی برای تبادل تجربیات و گسترش آگاهی در زمینه اختلالات طیف اتیسم است. در این رویداد، علاوه بر سخنرانیهای علمی و تخصصی، پنلهای مختلفی با حضور اساتید و کارشناسان برجسته از حوزههای توانبخشی، روانشناسی و پزشکی کودک برگزار میشود.
دبیر علمی همایش اختلالات طیف اتیسم ادامه داد: این همایش بهعنوان یک نقطه عطف در حوزه درمان و توانبخشی اتیسم، شامل مباحثی است که در آن به آسیبشناسی اختلالات حسی و شناختی مرتبط با اتیسم، و همچنین چگونگی استفاده از بازی و اوقات فراغت بهعنوان ابزارهای درمانی پرداخته میشود.
شرکتکنندگان در این همایش از امتیاز بازآموزی در رشتههای کاردرمانی، گفتاردرمانی، شنواییشناسی، روانپزشکی کودک و نوجوان، ارگونومی، مشاوره توانبخشی و بیناییسنجی بهرهمند میشوند.
پایان پیام/
نظر دهید